piatok 9. júna 2017

S.he stylezone quick'n crazy - nový dizajn i farby lakov



Značku s.he stylezone vám nemusím určite predstavovať, ide o privátnu značku dm drogérie a už ste sa o nej v minulosti na mojom blogu mohli dočítať. V dm drogérii má celý svoj stojan venovaný dekoratívnej kozmetike. Je to značka cenovo dostupná, ktorá má niektoré výrobky dobré, iné sú menej vydarené. Laky som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať, preto ma potešilo, keď sa moja zbierka rozšírila aj o túto značku. 

S.he stylezone urobila minulý rok krok vpred a čo sa týka lakov, zapracovala na ich novom dizajne aj na samotných farbách. Priznám sa, že toto nové balenie sa mi páči oveľa viac ako to predošlé, vyzerá to teraz krajšie. Kombinácia skleného obalu a strieborného uzáveru je vydarená a pôsobí na prvý pohľad pekne. Dôležitejší je ale obsah a tomu sa pozrieme bližšie na zúbok :-) 



Ako som už vyššie spomínala, kombinácia priehľadného skla a strieborného uzáveru so strieborným popisom mi pripadá fajn. Lak má objem 6 ml, takže patrí k tým menším a zmestí sa kamkoľvek, môžete s ním hravo cestovať bez toho, aby vám niekde zavadzal. Má širší plochý štetček, čo mne pri lakoch maximálne vyhovuje, lebo urobíte iba pár ťahov a je nalakované. 



Na výber je široká škála odtieňov nových S.he stylezone quick'n crazy lakov a ja som musela chvíľu pátrať, aké je označenie tohto odtieňa. Je škoda, že laky nemajú samostatné názvy ale len čísla. Nakoniec som zistila, že všetky majú číselné označenie 323 a potom lomítko a konkrétne číslo odtieňa. Ja mám teda odtieň 323/670. Samotné číslo odtieňa je uvedené ešte aj na spodnej časti balenia. Ide o tmavofialovú farbu, ktorá sa možno na fotkách javí ako modrá, ale nie je to tak. Fakt som sa snažila zachytiť jeho skutočnú farbu, mala som snáď 100 fotiek, ale nechcel mi to foťák zachytiť tak, ako by som si to predstavovala :-(


Konzistencia laku je dobrá, nie je zbytočne hustý. Vďaka praktickému štetčeku sa ľahko nanáša na nechty. Má slušnú pigmentáciu, ale na 100% krytie sú potrebné dve vrstvy. Schne rýchlo, neotláča sa, nepruhuje, je pekne lesklý. Čo sa týka výdrže, tak vydržal mi na nechtoch štyri dni, piaty deň som už mala obité špičky a som ho odlakovala. S odlakovaním nebol problém, išlo to s odlakovačom od Ebelin ľahko dole a bála som sa, či pri takejto tmavej farbe nebudem mať zafarbené nechty, ale nestalo sa. Pekne zliezol z nechtov bez zanechania akýchkoľvek farebných stôp na nich. 




Myslím si, že nové  S.he stylezone quick'n crazy laky sú fajn a zaradila by som ich k bežným drogerkovým lakom v danej cenovej kategórii. Výhodou je naozaj široká škála odtieňov a priaznivá cena od 1,99 Eur. Okrem týchto farebných nájdete v ponuke aj laky na francúzsku manikúru.

Aká je vaša skúsenosť s lakmi od značky s.he stylezone? Páčia sa vám nové obaly a odtiene?














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára