streda 19. júla 2017

Starostlivosť o nôžky s líniou PEO od Astrid


O výrobkoch značky Astrid ste sa už u mňa na blogu toho mohli dočítať celkom dosť. Česká značka s dlhodobou tradíciou sa venuje celému telu nevynímajúc nôžky. A práve výrobkom na nôžky sa dneska budeme venovať. Môžete ich zohnať pod označením PEO a v ponuke sú rôzne spreje či krémy na nohy.

Astrid PEO Dezodoračný sprej do topánok





V lete sa snažíme nosiť skôr voľnejšiu obuv, aby sa nám nôžky nepotili, ale sem tam siahneme aj po teniskách. Či už pri športe, turistike, či výlete, vhodnejšie je obuť si tenisky než šľapky či sandále. Avšak vplyvom tepla sa nám nohy spotia a výsledkom je, že nie vždy potom topánky vábne voňajú. A práve vtedy je fajn mať po ruke výrobok, ktorý tento zápach potlačí. 

Astrid nezabudol ani na tento prípad a v línii PEO sa nachádza aj dezodoračný sprej do topánok. Keďže ide o sprej, nachádza sa v balení pod tlakom, jeho objem je 150 ml  a pred použitím sa odporúča ho dôkladne  pretrepať. V prípade potreby ho aplikujem podľa okolností pred alebo po použití topánok do vnútra a nechám  zaschnúť. Určite si topánky hneď neobúvam, chvíľku počkám. Sprej má rýchlo schnúce zloženie, príjemnú sviežu citrusovú vôňu. Topánky sú po použití voňavé, zápach je eliminovaný a môžeme vyraziť niekam von.

Astrid PEO antiperpirant deo sprej na nohy





Veľmi som sa potešila keď som zistila, že v línii PEO je aj antiperspirant deo sprej na nohy. Bol špeciálne vyvinutý tak, aby chránil nohy pred potením a vznikom zápachu. Opäť má objem 150 ml, pred použitím je potrebné ho pretrepať a následne aplikovať na suchú pokožku nôh.   

Musím sa priznať, že na nejaké extra veľké potenie nôh netrpím, ale sú dni, kedy sa chcem cítiť sviežo a to aj vrátane mojich nôh. Posledná vec po ktorej túžim pri nosení žabiek či sandálov, sú spotené a jemne raziace nôžky. Keď viem, že ma čaká ťažký deň a má byť vonku horúco, vždy siahnem po tomto výrobku. Nohám poskytuje chladivý pocit a zanecháva ich príjemne voňajúce, cítim z tej vône mentol. Okrem toho osviežuje unavené nohy a dodáva im sviežosť. Ja ho používam aj v prípade, že mám cez deň uzavretú obuv a doma sa rýchlo prezúvam do žabiek či sandálov.

Astrid PEO SOS regeneračný krém na nohy 



V lete viac ako inokedy vystavujeme naše nôžky a to si žiada ich mať v perfektnom stave. Mnoho z nás trápi popraskaná koža na nohách a mňa osobne aj zhrubnutá koža na pätách. A povedzme si pravdu, takáto pokožka nôh v sandálkach nevyzerá najlepšie. Jedným z pomocníkom, ktorý nám pomáhajú v boji proti zhrubnutej pokožke je aj PEO SOS regeneračný krém na nohy. Bol špeciálne vyvinutý pre efektívnu obnovu pokožky a zlepšenie vzhľadu veľmi rozpraskanej kože na nohách. Zloženie s 10% ureou a bambuckým maslom má zabezpečiť hydratáciu popraskanej pokožky. Olej z mäty priepornej dodáva pocit sviežosti a vitality.


SOS krém sa nachádza v plastovom balení o objeme 75 ml. Má bielu farbu, gélovokrémové zloženie a cítim z neho jemne mentolový podtón vďaka prítomnej mäte priepornej. Krém sa odporúča aplikovať 2x denne na čistú a suchú pokožku nôh, najmä na stvrdnuté a zrohovatené miesta. Chcela by som upozorniť, že na extrémne zhrohovatenú pokožku nôh netrpím. Mňa trápia najmä jemne suché päty, snažím sa preto práve na tieto miesta aplikovať krém vo väčšej vrstve. Keďže na pokožke zanecháva jemný film, používam ho iba večer, nechám chvíľu vstrebať a následne si dávam ponožky. Ráno päty vyzerajú oveľa lepšie a pravidelným používaním sa ich stav zlepšuje. 


Výrobky z línie Astrid PEO sú fajn pomocníkmi do nadchádzajúcich letný dní. Vďaka sprejom sa moje nôžky cítia sviežo a zápach z topánok je eliminovaný, vďaka SOS krému sa stav na mojich pätách zlepšil. Cena sprejov sa pohybuje okolo 2,50 Eur, cena krému je okolo 2 Eur, čo sú fajn ceny, ktoré peňaženku nezruinujú a pokiaľ na výrobky na nohy nemáte extra veľké nároky, za vyskúšanie stoja.

Aké výrobky používate pri starostlivosti o vaše nôžky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára