utorok 4. júla 2017

Ziaja Tropical Coconut - exotická letná limitka


S nastupujúcim letom prichádzajú kozmetické značky s letnými limitkami, ktoré hýria farbami alebo exotickými vôňami. Ani značka Ziaja v tomto nie je výnimkou a na trh priniesla letnú limitku s názvom Tropical Coconut. Táto limitka obsahuje tri produkty a je odetá v bielom šate s jemnými letnými motívmi. 

Vôbec som nevedela, akú vôňu si mám predstaviť pod názvom tropický kokos. Teraz už viem 😃 Ide o exotické osvieženie v podobe kombinácie kokosu a ananásu, i keď ten kokos je veľmi jemný, tlmený sviežou ovocnou vôňou a vy sa razom prenesiete do tropického raja 😃 

Ziaja Tropical Coconut - sugar body scrub




Ide o cukrový peeling s exotickou vôňou tropického kokosu. Nachádza sa v platovom balení o objeme 100 ml a po otvorení je ešte chránený fóliou, pod ktorou sa skrýva samotný peeling. Peeling krásne vonia, je smotanovej farby a obsahuje peelingové čiastočky v podobe kryštálového cukru. 

Medzi základné zložky tohto peelingu patrí cukor, bambucké maslo, makadamiový olej, bavlníkový olej a skvalén.



Peeling nanášam na navlhčenú pokožku, masírujem krúživými pohybmi a následne zmývam teplou vodou. Vďaka prítomnému cukru ľahko odstraňuje odumreté bunky pokožky a vyhladzuje epidermis. Označila by som ho ako stredne hrubý peeling, nakoľko cukrové peelingové čiastočky sú väčšie a krásne si poradili s mojimi suchými lakťami. Prítomné oleje sú k pokožke veľmi štedré a vytvárajú na nej zamatovú ochrannú vrstvu. Pokožka je po sprchovaní krásne jemná, hebká, voňavá a vďaka prítomným olejom krásne vyživená a to natoľko, že už nie je potrebné nanášať žiaden ďalší telový olej alebo krém. Ešte aj ráno po zobudení cítim, ako je pokožka krásne jemná a nemám potrebu sa natierať.  


Zo Ziaja Tropical Coconut peelingu som  úplne nadšená, je to skvelý pomocník do letných dní, ktorý spája v sebe úžasnú vôňu, skvelú hydratáciu a perfektný peeling. Je určený na dennú starostlivosť a aktuálne po ňom siaham veľmi často, lebo tak hebkú a jemnú pokožku som už dlho nemala. 

Ziaja Tropical Coconut - creamy shower soap




To by som nebola ja, aby som vám neukázala aj sprchový gél 😃 Letná limitka od Ziaja tropický kokos obsahuje aj krémový sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom. Keďže v lete vyhľadávaj skôr studenú sprchu ako horúcu vaňu, používala som ho výhradne na sprchovanie. 

Medzi jeho základné zložky patria kokosové glukozidy a glycerín. 



Sprchový gél sa nachádza v plastovom balení o objeme 200 ml. Sprcháč je bielej farby, má krémovú tekutejšiu konzistenciu a na navlhčenej pokožke pení priemerne. Pokožka je po sprchovaní čistá, voňavá, hebká a vďaka jeho exotickej vôni sa aspoň na okamih ocitám v ďalekom Karibiku 😃


Ziaja Tropical Coconut sprchový gél je veľmi príjemný, pokožku nevysúša, len je trošku škoda, že jeho vôňa sa celkom rýchlo vytráca. 

Ziaja Tropical Coconut - body balm moisturising




Ak sa vám vôňa tejto limitky zapáči tak ako mne a chcete si jej vôňu na pokožke dlhšie užívať, treba siahnuť po hydratačnom balzame na telo. Nachádza sa v plastovom balení o objeme 200 ml. 

Medzi základné zložky patrí D-panthenol a glycerín.



Telový balzam má bielu farbu, opäť krásne exoticky vonia a má gélovo-krémovú konzistenciu. Na pokožku sa ľahko aplikuje a roztiera. Suchú pokožku zjemňuje a vyhladzuje. Okamžite sa vstrebáva bez zanechania mastného pocitu, nelepí a poskytuje príjemnú hydratáciu. Pre normálny typ pokožky je dostačujúci.

   
Ziaja Tropical Coconut telový balzam je úžasným doplnkom celej tejto limitky, vďaka nemu je pokožka krásne voňavá a hydratovaná.

Letnú limitku Ziaja Tropical Coconut hodnotím veľmi pozitívne a ak máte radi exotické letné vône, určite ju musíte vyskúšať 😄

Výrobky Ziaja zoženiete už v 5 pobočkách: Avion Bratislava, Aupark Košice, OC Forum Poprad, OD Prior Trenčín, NC City Arena Trnava a na stránke www.dobrakozmetika.sk

Aj tento mesiac má Ziaja pre vás zaujímavé akcie, sledujte ich FB.

Aký je váš obľúbený letný exotický favorit?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára