utorok 29. augusta 2017

Revlon ExpertFX Essential Brush - kozmetické štetce


Kozmetické štetce sú pre mňa osobne veľkými pomocníkmi pri každodennom líčení. Vďaka nim je líčenie ľahšie, precíznejšie a dokonalejšie. Na blogu som im ešte nedala priestor, lebo moja zbierka nie je extra lákavá. Okrem pár lacných kúskov od Essence, Elf či z Aliexpressu, mám jednu sadu kvalitnejších od Real Techniques a k narodeninám som dostala sadu od Zoeva. Nedávno som v ponuke Elnina objavila štetce od Revlonu a keďže som ani netušila, že táto značka má v ponuke aj štetce, zo zvedavosti som si na testovanie vybrala rovno darčekovú kazetu, ktorá okrem 5 štetcov obsahuje aj púzdro. 


Revlon ExpertFX Essential Brush Kit - výrobok je balený v plaste, každý štetec je samostatne oddelený, pričom zo zadu je na kartónovej časti krátky popis a štetce sú tam jednotlivo zobrazené. 




Set štetcov obsahuje 1x štetec na lícenku, 1x štetec na make-up, 2x štetec na očné tiene a 1x štetec na dymové líčenie očí. Súčasťou tohto setu je aj praktické červené púzdro, ktoré je spevnené, zatvára sa na magnet, štetce si do neho ľahko uložíte a bez obáv s nimi môžete cestovať. 



Dizajn štetcov sa mi veľmi páči. Rukoväť je z plastu, je čiernej farby s červeným pásikom pri štetinkách, červeným nápisom Revlon a červený kosoštvorec sa nachádza aj na konci rukoväte. Od polovice štetca sú na rukovätiach vytlačené kosoštvorce. Na každom štetci je bielymi písmenkami uvedené, na čo je určený. Ale ako to pri štetcoch býva zvykom, nemusíte sa toho striktne držať, môžete ich použiť ako vám to vyhovuje. Štetce sa mi v ruke dobre držia a v pohode sa mi s nimi pracuje.



Štetec na lícenku je z nich najväčší. Má čierne štetiny, je primerane hustý, štetinky sú mäkké a dobre sa mi s ním pracuje. Pri prvom mytí a asi pri prvých troch použitiach z neho zopár štetiniek vypadlo, teraz je to už v pohode a pekne držia. Lícenka sa mi s ním ľahko a pekne aplikuje. Dal by sa určite ako núdzovka použiť aj na bronzér či púder.


Štetec na make-up má tvar, aký ja som doteraz vo svojej zbierke nemala. Ja som si ho nazvala natierač, lebo sa mi s ním make-up ľahko po pleti roztiera a zapracováva. Dokážem ho s ním naniesť do stratena a make-up pôsobí na pleti prirodzene. Zo všetkých štetcov má najjemnejšie štetinky, ako jediný ich má dvojfarebné a je dostatočne hustý. Jediné čo som si všimla je, že i napriek čisteniu už nedokážem mať tie štetinky biele ako na začiatku. A taktiež pri ňom je lepšie ho čistiť pod vodou ako sprejom na to určeným.


Prvý zo štetcov na oči je môj obľúbenec. Má jemné štetiny, na začiatku ich zopár vypadalo ale po pár použitiach je už v pohode, krásne sa s ním tieňuje ohyb oka alebo sa s ním super tieňuje do stratena. Je to rozhodne štetec, ktorý vám v zbierke nesmie chýbať.


Ďalší zo štetcov na oči je taká klasika, slúži na nanášanie tieňov na celé viečko. Z tohto mi štetiny nevypadli, je relatívne hustý a tiene sa s ním dobre nanášajú.


Posledný štetec je dvojštetec, má štetček z oboch strán a je oficiálne určený na dymové líčenie očí. Na jednej starne je skosený, na druhej je malý bežný tvar štetca na líčenie očí. Dá sa použiť na linku,na obočie, na vykreslenie pod okom, jednoducho ako vám to vyhovuje.

Keby som to mala zhrnúť, tak tento set od Revlonu sa vydaril. Ak nie ste vizážitska, líčenie je vaše hobby alebo s ním ešte len začínate, takýto set štetcov sa vždy zíde. Navyše má krásne luxusné púzdro vhodné na cestovanie. Revlon ExpertFX Essential Brush som zohnala na stránkach Elnina, jeho cena bola okolo 14 Eur a aktuálne ho majú vypredaný. V ponuke Elnina sa ale dajú aktuálne zakúpiť od Revlonu  samostatné štetce na očné tiene či púder.

Aké sú vaše obľúbené kozmetické štetce, na ktoré nedáte dopustiť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára