nedeľa 12. novembra 2017

Moja starostlivosť o očné okolie so značkou Ziaja


Starostlivosť o očné okolie je od určitého veku veľmi dôležitá a ja si to uvedomujem čím ďalej tým viacej, nakoľko mi už není dvacet ani dvacetpět 😊 A keďže výrobky určené na starostlivosť o očné okolie od značky Ziaja sú veľmi chválené a patria medzi najznámejšie v ponuke tejto značky, voľba padla práve na dva kúsky a pekne som si ich rozdelila na ráno a večer. 

Ešte predtým, než sa im samostatne povenujem, sa zmienim pár slovami o tom, čo majú spoločné. Oba výrobky sú balené v papierových krabičkách a tie sú ešte zabalené v priehľadnej fólii. Ich dizajn je minimalistický, ale to sa mi práve na značke Ziaja páči. Pekné biele krabičky s čiernym popisom a farebným odlíšením, to je jednoducho dizajn, ktorý ma nikdy neomrzí. Vo vnútri každej krabičky sa nachádza plastová tuba o objeme 15 ml, čo je pri výrokoch určených na očné okolie dostačujúce množstvo. Na tube je rovnaký dizajn ako na krabičke a práve to ich farebné odlíšenie je úplne super, vďaka tomu nemám šancu si ich zmýliť 😊 Poďme si ich teda bližšie predstaviť.

Ziaja očný gél proti opuchom - šalvia

 


Crn crn. crn crnnnn! Aj vy neznášate ráno zvuk svojho budíka? Ja v poslednej dobe toho veľa nenaspím a k tomu dosť stresujúce obdobie spôsobujú, že chodím ako mátoha a budím sa s mierne opuchnutým očným okolím a kruhmi pod očami. Preto som do svojej rannej rutiny zaradila Ziaja očný gél proti opuchom zo šalvie

Ide o ľahký neparfumovaný očný gél určený pre každodennú starostlivosť o pleť v okolí očí v každom veku. Môže byť používaný aj nositeľmi kontaktných šošoviek, čo ja osobne môžem potvrdiť. Je dermatologicky a oftalmologicky testovaný, obsahuje výťažok zo šalvie, provitamín B5 (D-panthenol) a je určený pre všetky typy pleti.


Má malé šikovné balenie, ktoré je úplne super aj na cestovanie. Na konci je tuba zúžená, takže si ľahko korigujete, koľko gélu si vytlačíte. Ako už názov napovedá, ide o gél, čiže má gélovú priehľadnú konzistenciu. Má len veľmi jemnú, takmer nepatrnú parfemáciu, ktorú ale pri používaní vôbec necítim. Nemôžem si pomôcť, ale mne sa zdá, že pri jeho aplikovaní má i mierne chladivý účinok, čo môže vyplývať z jeho gélovej konzistencie.


 
Nanášam ho lokálne na očné okolie, jemne rozotriem a následne ešte zľahka vklepávam do pokožky. Takmer ihneď sa do pokožky vpije, zhydratuje ju i zároveň vyhladí a spevní. Je vhodný aj pod make up, nakoľko nezanecháva žiaden film. Mne osobne pekne zredukuje opuchy a čierne kruhy a očné okolie hneď lepšie vyzerá.


Ak hľadáte výrobok, ktorý sa vám ráno postará o očné okolie a je vhodný aj pod make up, Ziaja očný gél proti opuchom zo šalvie by mohol byť pre vás správnou voľbou. Ja osobne som s ním veľmi spokojná.

Ziaja protivráskový očný krém - petržlen

 


A máme tu večer. Po celom dni si pleť potrebuje oddýchnuť, takže všetko pekne odlíčim, pleťovou vodou ešte dočistím a na rad prichádza večerná starostlivosť, v rámci ktorej siaham po Ziaja protivráskovom očnom kréme s petržlenom

Ide o jemný, neparfumovaný krém s vyživujúcou aktívnou formulou. Je doporučený pre každodennú starostlivosť o pleť v okolí očí v každom veku a pre všetky typy pleti. Tiež je vhodný pre nositeľov kontaktných šošoviek, dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Obsahuje olej z listov petržlenu, provitamín B5 (D-panthenol), vitamín A a E.


Opäť malé balenie, tentokrát so zeleným označením, ktoré je vhodné aj na cestovanie. V tomto prípade ide o krém, ktorý ma jemnú gélovo-krémovú konzistenciu a bielu farbu. Jeho parfemácia je o trošku výraznejšia ako pri gély, ale pri aplikovaní to ja osobne nevnímam. 



Krém aplikujem večer pred spaním lokálne na oblasť v okolí očí a následne ho jemne vklepávam. Keďže ide o krém, zanecháva pokožku v okolí očí krásne vyživenú a hydratovanú. Na noc mi takéto zloženie maximálne vyhovuje, lebo chcem pleti dodať potrebnú hydratáciu. Tento krémik pleť spevňuje, redukuje jemné vrásky a predchádza ich tvorbe. Samozrejme, ak už máte vrásky veľké, len tak vám ich nevyzmizikuje, ale pokiaľ sú jemnejšie, dokáže ich pekne redukovať.


Aj tento protivráskový krémik u mňa obstál a každý jeden večer po ňom siaham a vďaka nemu doprajem svojej pokožke v okolí očí potrebnú hydratáciu a spevnenie.

Oba výrobky vám môžem iba odporučiť, sú naozaj fajn a za skvelú cenu okolo 2,50 Eur, čo za vyskúšanie rozhodne stojí. A vydržia vám naozaj dlho, lebo na jedno použitie spotrebujete iba minimum 😊

A nezabudnite ani na akciu, ktorá prebieha i tento mesiac v predajniach Ziaja

Počas celého novembra v predajniach ZIAJA PRE TEBA v rámci akcie 1+1 gratis pri nákupe Pleťového krému z línie Ružové maslo získate Micelárnu vodu ako darček!
Pri nákupe nad 10 € dostanete skvelý Cupuacu kryštalický cukrový peeling. Základné zložky peelingu Cupuacu: maslo cupuacu, bambucké maslo (karité, shea), makadamiový olej, olej z brazílskych para orechov.

Aktuálne výrobky Ziaja zakúpite v predajniach Ziaja a to Aupark Košice, OC Forum Poprad, City Arena Trnava, OD Prior Trenčín a na eshope dobrakozmetika.sk.

Aký je váš obľúbený výrobok v rámci starostlivosti o očné okolie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára