streda 15. novembra 2017

Nivea Seiden Mousse - Lemon Moringa


Dá sa ich nezbožňovať? Ja som sprchovým penám úplne prepadla a najradšej by som mala doma všetky druhy a značky, ktoré sú dostupné 😊 Keď som sa dozvedela o letnej limitke od Nivea, ihneď som lete do dm-ky a kúpila som si jej malinovo-rebarborovú verziu, o ktorej som vám už v samostatnom článku básnila 😊 Keďže som tento rok v lete fičala na malinách, s penou sme si veľmi sadli a ja som si jej vôňu pri sprchovaní maximálne užívala. Nedávno sa ale vďaka Notinu moja zbierka rozrástla a ku mne si našlo cestu aj druhé prevedenie niveáckej peny so sviežou vôňou citróna a listov moringy. A čo myslíte, tromflo malinovo-rebarborovú verziu? 


Opäť balenie pod tlakom o objeme 200 ml. V tomto prípade obal pôsobí sviežejšie, kombinácia zelenej a žltej priam volá po niečom osviežujúcom 😊 Ak by ste čakali brutál sviežu citrónovú bombu, tak to vás sklamem. Po odstránení vrchnáčika a jemnom pričuchnutí ucítite príjemnú, zľahka sviežu vôňu. Ide o kombináciu citróna a listov moringy a práve tá moringa je skôr v popredí a ten citrón zľahka tlmí. Opísať vône oboch týchto pien od Nivea je pre mňa naozaj ťažké, to si jednoducho musíte sami ovoňať. 


Pred použitím ju poriadne pretrepem a následne aplikujem na ruku. Vytvára ľahkú a bohatú penu, pripomína mi to kvalitne vyšľahané bielka do koláča 😃 Pena je súčasne jemná a ľahko po pokožke kĺže. Pekne drží tvar, takže sa nestane, že by začala stekať a vy si ju môžete zľahka rozotrieť. 


Pena má jemnú sviežu vôňu a myslela som si, že v porovnaní s malinovou verziou vďaka prítomnému citrónu to bude väčšia osviežujúca bomba. Keď ich ale mám porovnať, tak malinové prevedenie mi príde sviežejšie než toto citrónové, čo robí najmä kyslastý podtón rebarbory. V konečnom dôsledku mi ale toto citrónovo-moringové prevedenie vonia o trošičku viac ako malinovo-rebarborové, čo som ja osobne nečakala. 

Pokožka je po sprchovaní krásne jemná, zľahka prevoňaná, pričom vôňa sa postupne vytráca a prevoňaná je aj celá kúpelňa. Zloženie s výťažkami z hodvábu zaručuje hebkosť pokožky po sprchovaní. 


Čo vám k tomu záverom poviem? Všetci ich milujú, všetci ich kupujú a ospevujú a na tom niečo bude. Mne osobne tieto sprchové peny od Nivea prirástli k srdcu a podľa toho, akú mám náladu, siaham po jednej z nich. Ak mám chuť na dávku sviežosti, volím malinovo-rebarborovú kombináciu. Ak mám náladu na menšie osvieženie, siaham po citrónovo-moringovej kombinácii. 

Ak túžite vymeniť nudné sprchovanie s bežnými výrobkami na zábavu so sprchovými penami, rozhodne Nivea sprchové peny môžem odporučiť. Keďže ide o letnú limitku, v dm-kách je problém ich zohnať, videla som tam už len malinové prevedenie, preto skvelou alternatívou bez naháňania sa po obchodoch je stránka Notino, kde sú aktuálne obe v ponuke za cenu 2,60 Eur/ ks  😊

Aktuálne na Notinu prebiehajú viaceré akcie, v rámci ktorých máte dopravu  zdarma, takže ideálny čas sa poobzerať po vianočných darčekoch 😊 

Aj vy ste prepadli týmto sprchovým penám od Nivea? Ktorá je vaša top?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára