pondelok 13. novembra 2017

NUXE Reve de Miel


Značku NUXE vám asi nemusím veľmi predstavovať, pred nejakým časom zasiahla blogosféru a jej legendárne výrobky boli spomínané na viacerých blogoch. Ale v skratke ide o značku, ktorej história siaha do 50. rokov minulého storočia a aktuálne je kozmetickou jednotkou vo Francúzsku. Pre túto značku bol prelomovým výrobkom zázračný olej Huile Prodigieuse, ktorý si podmanil srdcia žien svojou vôňou a multifunkčnosťou. Značka NUXE ponúka prírodnú kozmetiku bez parabénov, umelých farbív, minerálnych olej a zložiek živočíšneho pôvodu s výnimkou včelých produktov. 

Ponuka tejto značky je naozaj široká a množstvo jej výrobkov nájdete aj na stránkach Elnina, odkiaľ pochádza aj mnou testovaná darčeková sada NUXE Reve de Miel, ktorá pozostáva z krému na ruky a nechty a balzamu na pery v tyčinke.

NUXE Reve de Miel Lip Moisturizing Stick

 


Balzam na pery v tyčinke o hmotnosti 4 g. Obsahuje arganový olej, jačmeň, bambucké maslo, slnečnicový a makadamiový olej, vitamín E a med. Tento balzam na pery je vhodný pre všetky typy a vďaka jeho hydratačným a výživným vlastnostiam ho oceníte najmä počas chladných mesiacov.


Balzam sa nachádza v plastovom tyčinkovom balení, ktoré je ideálne na nosenie v kabelke a kedykoľvek počas dňa po ňom môžete siahnuť a aplikovať ho na pery. Balenie má typicky nuxácke, mne osobne sa páči. Balzam sa vysúva v pohode, má pre mňa príjemnú, jemne citrónovú vôňu. Čo ma na ňom prekvapilo je jeho samotný tvar, ktorý je typický pre rúže a v prípade balzamu je to podľa mňa zbytočné, keďže je bezfarebný a nemusíte si ho precízne nanášať.


Balzam sa na pery ľahko nanáša, zanecháva ich zľahka lesklé, ale pritom nie je veľmi mastný. Ako som už spomínala, na perách nezanecháva žiaden povlak a to ani pri nanesení hrubšej vrstvy. Pery sú po použití balzamu hydratované, vyživené a chránené pred vplyvmi počasia, čo v tomto období je veľmi žiaduce. Keďže u mňa už začalo obdobie, kedy vďaka vonkajšiemu chladu mám už zľahka presušené pery, viem oceniť, že po nanesení tohto balzamu poskytuje mojim perám hydratáciu tak na 2 hodinky, potom mám potrebu pery opäť natrieť.

Ak by som to mala zhrnúť, tak Nuxe Reve de Miel balzam na pery je príjemným spoločníkom do začínajúcich chladných dní. Nosím ho v kabelke a počas dňa podľa potreby aplikujem na pery a vďaka nemu moje pery dostávajú potrebnú výživu a hydratciu.

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream 

 


Krém na ruky a nechty v plastovej tube o objeme 3 ml, balenie svojou veľkosťou vhodné do kabelky či na cestovanie. Obsahuje vzácny olej zo sladkých mandlí, bambucké maslo, arganový olej, jačmeň, vitamín E a agátový med. Je určený pre suchý typ pokožky a rukám poskytuje ochranu aj pred predčasným starnutím.


Vďaka svojmu malému baleniu je to šikovný pomocník do kabelky. Krém má bielu farbu, jemne hutnú krémovú konzistenciu a krásnu jemne sladkú tlmenú vôňu. 


Na rukách sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na nich pocit mastnoty ani nelepí. Pokožku rúk intenzívne vyživuje a hydratuje a mojim rukám aktuálne  dodáva potrebnú ochranu pred vysušením. 


I keď rad Reve de Miel obsahuje vo svojich výrobkoch med, ja ho z nich necítim a to považujem za plus, lebo neobľubujem medovú vôňu v kozmetike. 

Mňa tieto dva výrobky od značky NUXE presvedčili o tom, že táto značka za vyskúšanie rozhodne stojí a je skvelé, že sa dá zohnať i takýto malý set, na ktorom si môžete odskúšať, či vám daná kozmetika vyhovuje. Na stránkach Elnina tento set zoženiete za 7,28 Eur a mohol by byť aj fajn tipom na darček, ak váš rozpočet nie je veľký, ale chcete blízkych obdarovať niečím, čo bežne v obchode nezoženiete a súčasne ide o kvalitnú a prírodnú kozmetiku.

A nezabudnite na aktuálne prebiehajúce Dni dopravy zdarma, ktoré sú v dňoch 13. - 15. 11.2017, v rámci ktorých pri nákupe nad 15 Eur máte dopravu zdarma a do tejto akcie je zapojené aj Elnino, takže ideálny čas sa poobzerať po vianočných darčekoch 😊 

Aká je vaša skúsenosť so značkou NUXE?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára