streda 3. januára 2018

Naj kozmetické kúsky za rok 2017

Vítam vás pri prvom článku v tomto roku 😊 Keďže tu máme Nový rok 2018, rozhodla som sa aspoň v skratke vrátiť k tomu predošlému a ukázať vám moje top kúsky, ktoré ma za rok 2017 príjemne prekvapili. O mnohých z nich ste na blogu čítali, zopár z nich však u mňa uvidíte prvýkrát, lebo sa im neušlo takej pozornosti, ktorú si zaslúžia, tak ich spomeniem aspoň tu 😊

Vlasy


Mojím najväčším objavom v rámci starostlivosti o vlasy je jednoznačne Revlon Professional Uniq One Hair Treatment. Jednoduchá aplikácia, prekvapujúci výsledok, použitie masky na vlasy bez potreby ju následne zmývať, ľahké rozčesávanie vlasov a ochrana pred teplom, to sú všetko výhody, ktoré ma presvedčili, že Revlon Professional Uniq One Hair Treatment je výrobok, ktorý právom patrí medzi obľúbené.


Čo sa týka bežnej starostlivosti o vlasy, tak sa mi osvedčil šampón a kondicionér z radu Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture. Vlasy sú po použití šampóna a kondicionéra krásne jemné, hebké, nadýchané a pôsobia zdravo. Po použití kondicionéra sa ľahko rozčesávajú a ako bonus krásne voňajú.

Pleť

 



Začnem odličovaním a tu mám dvoch favoritov. Astrid Beauty Elixir hodvábny čistiaci pleťový olej, ktorý je určený pre všetky typy pleti. Bála som sa niečoho mastnejšieho na svoju pleť, ale mýlila som sa. Keďže pôsobí iba na povrchu, odstraňuje nečistoty a make-up a nevsakuje sa do pleti, je ideálny aj pre majiteľov zmiešanej pleti. Na moje odličovanie v sprche ideálny spoločník.
Ak sa odličujem micelárkou, tak siaham pri odličovaní očí po dvojfázových odličovačoch. Veľmi príjemne ma prekvapil aj kozí od značky Ziaja, ale o trošičku lepší je BOURJOIS Paris Express Eye For Waterproof Make-Up 
A keď ju už mám na foto, fajn kúskom dekoratívky k vode je rozhodne L´Oréal Paris False Lash Wings Mascara Waterproof.


Ak by som mala spomenúť iba jeden jediný krém na tvár, tak absolútnym favoritom bol Topvet - Shea Butter aktívny krém. Dokonalé balenie, jednoduchá aplikácia, super hydratácia pre mastnú pleť, iba samé plusy, ho raketovo vyniesli na výslnie v rámci starostlivosti o pleť.


Čo sa týka starostlivosti o očné okolie, v tejto oblasti to za minulý rok vyhrala značka Ziaja. Kým ráno siaham po očnom gély so šalviou, večer je mojím favoritom očný krém s petržlenom.


Čo sa týka bežného maskovania, tak jednoznačným favoritom je Frais Monde Organic Spa Mask Black Clay. Táto maska v spojení ešte s  termálnou vodou Acqua di Repole urobia s vašou pleťou neskutočné divy. A ak by ste chceli tip na masku z drogerky, tak za minulý rok sa jednoznačne vydarili L’Oréal Paris - Pure Clay masky.


Ak by som mala spomenúť plátenkové masky, ktoré minulý rok zaznamenali ohromný boom, tak potom musím zmieniť určite značku Priody. Tie masky sú neskutočné a rovnako úžasný je aj ich zábal na nohy. 

Telo



Čo sa týka sprchovania, nemôžem začať inak než penami od Nivea. Či už kombinácia citróna a listov moringy alebo rebarbory a listov malín, obe sa veľmi vydarili. A v tesnom závese za nimi im na päty šliapala Balea s jej sprchovými penami.


Úžasné sprcháče nájdete aj u značky Dove a mne minulý rok učaroval Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual , ktorého hlavnými zložkami sú kokosový olej a mandľové mlieko.



Toto sprcháčové okienko by som uzavrela značkou Yves Rocher a ich radom Plaisirs Nature Levanduľa & Černica. Jednoznačne svojou vôňou si ma tieto výrobky absolútne získali!


Ziaji sa minulý rok veľmi vydarila ich letná limitka Tropický kokos a práve peeling z tejto limitky bol pre mňa top za minulý rok!


Moja prvá skúsenosť so značkou Nuxe vyniesla ich výrobky k naj kúskom. Krém na ruky i balzam na pery majú nielen malé praktické balenie vhodné i na cestovanie, ale svojou kvalitou ma rozhodne presvedčili, že si od tejto značky ešte zopár kúskov zaobstarám. A čo sa týka krémov na ruky, tak na päty mu šliape Frais Monde - Cherry Blossoms Hand Cream


Minulý rok ma neskutočne bavili výrobky s penovou konzistenciou a nemôžem nespomenúť moje minuloročné najobľúbenejšie mydlo na ruky Balea Garten Eden


Antiperspirant, ktorý mi za minulý rok najviac učaroval, je jednoznačne Dove Go Fresh pear & aloe vera antiperspirant. Tento kúsok sa značke Dove vydaril!


Najväčšiu radosť pri mazaní mojej pokožky mi robilo Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion telové mlieko.


A na záver tu mám najdokonalejší univerzálny kúsok, aký som kedy mala. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free je jednoducho zázrak, ktorý musíte vo svojej zbierke mať!

Dekoratívka 


Aj keď sa líčim každý deň a teda každý deň siaham po kúskoch dekoratívnej kozmetiky, nevenujem jej na blogu možno toľko pozornosti, koľko by bolo treba, takže budem sa snažiť v tomto polepšiť. Jednoznačnej naj kúskom za minulý rok a pre mňa osobne veľkým prekvapením bola podkladová báza pod očné tiene Jordana Eye Primer. Je skvelá, neskutočne lacná a ak máte mastné viečka, musíte ju rozhodne vyskúšať!

  
Bio farba na líčka od značky Neobio dobila moje srdce a presvedčila ma, že aj v rámci prírodnej dekoratívnej kozmetiky sa dajú nájsť vynikajúce kúsky.


Delfy Cosmetics Melange  mramorové rúže sú kúskami z trocha drahšieho súdka, ale za vyskúšanie rozhodne stoja. Tie farby, obaly, vôňa, celkom obstojná výdrž, naozaj ma nadchli a rada ich používam.


A na záver je tu štvorica kúskov dekoratívky, o ktorých ste na blogu ešte nepočuli. Make up či duo na kontúrovanie od Catrice som kupovala vo výpredaji, takže nemá zmysel o nich písať, nakoľko ich asi už nezoženiete. Za seba môžem povedať, že ešte žiaden make up od Catrice ma doteraz nesklamal a určite si brúsim zúbky na ich minuloročnú novinku a ten hnedý odtieň na kontúrovanie z dua je skvelý.
Masielko na pery od trend IT UP ma neskutočne prekvapilo. Nádherne krémová konzistencia, krásny odtieň, komfortné na perách, stalo sa okamžite mojim kabelkovým spoločníkom a všade ho so sebou vláčim. O tejto značke ešte párkrát na blogu budete počuť, takže potom sa k nemu viac rozpíšem. Môj najobľúbenejší odtieň je 030.
A top maskarou za uplynulý rok sa stala L'Oreal Paris Lash Architect Mascara 4 Dimensions Effect Fibers. Robí nádherné mrkačky, neopadáva, nedrolí sa, celý deň drží ako pribitá. 
Tak toto boli moje naj kúsky za minulý rok a už teraz sa veľmi teším, čo prinesie rok 2018 vo svete kozmetiky. Budem veľmi rada, ak mi do komentárov dáte vedieť, aké kúsky boli za minulý rok pre vás top 😊

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára