streda 10. januára 2018

Nivea Care univerzálny krém

Sú výrobky, no nie je ich mnoho, ktoré sa mi spájajú s detstvom. Jedným z nich je aj legendárny krém Nivea v modrej plechovke, ktorý má doma snáď každý. A práve tento krém sa mi spája s prázdninami u starkej, kde sme na leto chodili na prázdniny. Je to snáď jediný krém, ktorý používala a doteraz používa na tvár a pamätám si, ako si ho vždy v kúpeľni nanášala na pleť a ja som ju pritom pozorovala a musela som si k nemu vždy privoňať. Ide o typickú vôňu Nivea, ktorá je naozaj legendárna a pre túto značku typická. Tento krém sme mali aj doma, ale keďže je mastnejší, mne veľmi nevyhovoval, tak som ho nepoužívala. Časom som mala zopár krémov od Nivea, najmä si pamätám na jednej nočný, ale tiež bol na mňa veľmi mastný, tak som sa krémom tejto značky vyhýbala. Až do minulého roka, kedy Nivea prišla na trh s novinkou Nivea Care a keď som sa dopočula, že má odľahčené, menej mastné zloženie, vyskúšala vzorky a celkom sa mi pozdával, chňapla som po plnom balení na stránkach Elnina a zopár mesiacov mi už robí spoločnosť v kúpeľni. 

Nivea Care



Nivea Care je univerzálny krém určený pre všetky typy pleti a pre starostlivosť o tvár, ruky i telo. Má unikátne zloženie, ktoré intenzívne vyživuje bez pocitu mastnej pokožky. 


Krém sa nachádza v plastovom balení, ktoré môžete zohnať v troch veľkostných prevedeniach a to 50 ml, 100 ml a 200 ml. Ja mám zlatý stred, teda 100 ml balenie. Má typické šróbovacie otváranie a je pokrytý na povrchu fóliou, ktorú je potrebné odstrániť a pod ňou je už samotný krém. Má typickú vôňu Nivea, ktorá sa na pokožke postupne uvoľňuje.



Krém má bielu farbu a odľahčenú, jemne penovú gélovokrémovú konzistenciu. Na pokožke sa ľahko roztiera a rýchlo do nej vsakuje bez zanechania pocitu mastnoty.


Dá sa použiť na celé telo, no ja ho primárne používam na pleť. Moja pleť je zmiešaná, ale v zime vplyvom mrazu a chladu býva na miestach zľahka presušená a preto som jej chcela dopriať viac výživy ale bez pocitu zaťaženia. A tento krém je na to ideálny! Na pleti sa ľahko roztiera, po použití je jemná, hebká, hydratovaná, ale nie mastná. Ak chvíľu po aplikácii počkám a nechám ho poriadne vstrebať, môžem následne nanášať aj make-up, čo ma naozaj potešilo. Najradšej ho používam v dni, kedy sa nelíčim alebo na noc. Skúšala som ho použiť na moje ruky, keď boli v dezolátnom sušienkovom stave na začiatku zimy a vtedy bol tento krém prikrátky, vtedy by sa mi skôr hodilo klasické mastnejšie prevedenie. Ale inak je krém super a vždy si ho beriem so sebou na cesty a vďaka jeho multifunkčnosti ho môžem použiť na celé telo.


Minuloročné novinky sa značke Nivea veľmi vydarili, stále len chválim a ostávam pri chválení aj pri tomto výrobku. Som veľmi rada, že mi konečne nejaký krém od Nivea vyhovuje na pleti a je skvelé, že sa dá zohnať až v troch veľkostiach, takže jeden môžete mať v kabelke, druhý používať iba na tvár a veľké balenie na celé telo. Na stránkach Elnina je toto 100 ml balenie aktuálne vypredané, v ponuke majú iba 200 ml, ale oni určite čoskoro toto menšie naskladnia.

Akú máte skúsenosť s krémami Nivea? Oslovila vás táto novinka?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára