štvrtok 1. marca 2018

Oli baby detský olej

Nie som veľkým milovníkom mastných olejových výrobkov a preto po nich až tak často nesiaham. Čo sa týka ale opaľovania, tu mám výnimku, na oleje na opaľovanie nedám dopustiť, vďaka nim je slnkom a vodou namáhaná pokožka krásne vyživená, chránená a s olejmi dokážem docieliť najlepšie opálenie. 

Samostatnou kategóriou sú pre mňa detské oleje. Síce dieťa ešte nemám, takže ich primárne využitie neviem posúdiť, no už niekoľko rokov som verná modrému Avirilu a cestuje so mnou na každú dovolenku k moru. Ak si týmto mega mastným olejom natriete pokožku každý večer po opaľovaní, odmení sa vám krásnym a dlhotrvajúcim opálením i po návrate domov. Nevýhodou tohto oleja je nepraktické ťažké sklené balenie a to, že je pre mňa osobne až mega mastný, ale ja mu to pri jeho výsledkoch odpúšťam. 

Po návrate z minuloročnej dovolenky som si povedala, že vzhľadom na chladnejšie počasie u nás, sa budem ešte nejaký čas natierať olejom aj doma. Chcela som vyskúšať niečo nové a v detskom oddelení mi padol do oka Oli baby detský olej. Obalom mi nápadne pripomínal legendárny Nubian na opaľovanie a nie je to náhoda, výrobcom je rovnaká firma Herba Drug. Herba Drug s.r.o. patrí medzi najväčších výrobcov v sortimente drogéria-kozmetika na Slovensku a ja som rada, že ešte stále môžeme nájsť v obchodoch kozmetické výrobky, ktoré sú vyrobené na Slovensku. A keďže mi ešte pol balenia ostalo a teraz je vonku zima ako na Sibíry a pokožka extrémne trpí, používam ho i aktuálne.

Oli baby detský olej



Oli baby je ošetrujúci detský olej, ktorý udržuje vlhkosť v pokožke, chráni ju pred podráždením a ošetruje ju. Obsahuje nechtík lekársky, bisabolol a vitamín E. Je bez alergénov, farbív, konzervačných látok, je dermatologicky testovaný a vhodný pre masáž bábätiek či starostlivosť o pokožku mamičiek.



Detský olej sa nachádza v plastovom priehľadnom balení o objeme 60 ml. Som veľmi rada, že nielen pri tomto oleji ale aj pri Nubiane sa zmenilo balenie na plastové, lebo tie sklené pre šikovných ako ja neboli veľmi praktické a navyše boli zbytočne ťažké. Tento olej má šróbovací uzáver a po jeho otvorení vás ovanie nádherná bábätkovská vôňa. Naozaj krásne voňajúci detský olej!

Olej má mierne žltkasté sfarbenie a olejovú tekutú konzistenciu. Čo ma potešilo, nie je až tak mastný ako jeho modrý konkurent a to mi v domácich podmienkach maximálne vyhovuje. Síce tá aplikácia nie je najrýchlejšia, lebo po vyklopení sa nevylieva, ale treba ho akoby nakvapkať, na druhú stranu ho zas zbytočne veľa neminiete a neplytváte ním.  Na pokožke sa ľahko roztiera, krásne sa do nej vsiakne a na povrchu zanechá iba jemnučký filter. Iba chvíľku počkáte, kým sa vstrebe a môžete sa ihneď obliekať. Pokožka je po aplikácii krásne voňavá, jemná, vláčna, hydratovaná a rada po ňom siaham aj teraz v zime, keď vonku veľmi mrzne a chcem dodať pokožke výživu.


Oli baby detský olej ma veľmi pozitívne prekvapil a som veľmi rada, že i na Slovensku máme firmy, ktoré dokážu vyrobiť kvalitné a dobré kozmetické kúsky. Ak nemáte radi mastné produkty, no chcete pokožke sem tam dopriať extra výživu a hydratáciu, tento olej určite vyskúšajte. Jeho cena je okolo 2 Eur a zoženiete ho v každej drogerke či obchodných reťazcoch.

Pod spoločnosť Herba Drug okrem značky Oli patrí aj Dixi, ktorá za minulý rok, čo som tak sledovala, urobila veľký krok vpred a má v ponuke veľmi zaujímavé kúsky, legendárnu značku Nubian ale aj mnoho iných značiek, ktoré sú zamerané na starostlivosť o mužov či domácnosť.

Máte skúsenosť s týmto detským olejom? Používate v rámci starostlivosti o svoju pokožku tento typ výrobku?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára