piatok 6. apríla 2018

Veľmi vydarené sprchovacie peny od Dove + súťaž

Určite ste si už všimli, že zbožňujem sprchovacie peny. Neviem vám povedať, ktorá značka bola s týmto typom výrobku úplne prvá na trhu, ale je skvelé, že časom ich do svojej ponuky zaradili aj bežné drogerkové značky a tým sa stali dostupnými pre nás všetkých. V priebehu februára na svojom FB profile predstavila svoje sprchovacie peny aj značka Dove a z ponúkaných troch vôní mi ihneď do oka padlo kokosové prevedenie. A ono si nakoniec samo našlo cestu ku mne, nakoľko jedného krásneho dňa zazvonil kuriér a doručil mi krabičku, ktorá obsahovala všetky tri nové sprchovacie peny. A že ten balíček bol naozaj krásny, o tom ste sa mohli presvedčiť na mojom Instagrame či FB a ukážem vám ho aj tu 😊 




Od značky Dove sú v ponuke tri sprchovacie peny a to s kokosovým olejom, arganovým olejom a ružovým olejom. Navyše ide o produkt 3 v 1, nakoľko sú určené na sprchovanie, holenie i starostlivosť. Okrem jemnej a vyživujúcej očisty sa dajú použiť teda aj ako pena na holenie, čím sa z nich stáva veľmi šikovný a praktický multifunkčný kúsok. Peny sú sulfate free, paraben free.


Značka Dove tieto sprchovacie peny posunula do trošku vyššieho levela nielen z hľadiska multifunkčnosti, ale aj balenia. Otvorene sa priznávam, že pri výbere sprcháčov je jedným z rozhodujúcich faktorov pri kúpe aj ich vôňa. Kým pri bežných sprchovacích penách si prečítate, akú vôňu by mali obsahovať a väčšinou po ich otvorení z nich takmer nič necítite, lebo vôňa sa uvoľní až pri prvom použití, značka Dove to vylepšila a na vrchnáčiku každej sprchovacej peny nájdete nálepku, po ktorej keď prejdete prstom, vôňa z nej sa uvoľní a tým máte možnosť zistiť, ktorá je pre vás tá naj. Veľmi šikovný nápad!


Dove sprchovacie peny sa nachádzajú v nádobke pod tlakom o objeme 200 ml. Pred použitím je potrebné ich pretrepať. Veľmi sa mi páči ich dizajn, ktorý je jednoduchý a doplnení farbami a potlačou, vďaka ktorým jednotlivé peny od seba odlíšite. Peny obsahujú esenciálne oleje a okrem rozdielnej vône sú v ostatnom rovnaké. Vytvárajú krásnu hutnú krémovú penu, ktorá sa na pokožku ľahko aplikuje. Pena po navlhčenej pokožke zľahka kĺže a vďaka svojej konzistencii, ktorá v tomto prípade na pokožke nie je hustá, je skvelá aj ako pena na holenie. Po sprchovaní je pokožka nádherne prevoňaná, jemná, vyživená a vôňa na nej aj nejaký čas zotrvá a uvoľňuje sa postupne. Nemáte pocit, že by pokožku vysušovali a ja osobne nemám potrebu ani siahnuť po telovom mlieku. Jednoducho v sebe spájajú všetky výhody, ktoré poskytujú sprchovacie gély od Dove, iba majú penovú konzistenciu, ktorá mňa osobne veľmi baví. A po sprchovaní je prevoňaná nielen pokožka, ale aj celá kúpeľňa 😊 Poďme si ich bližšie predstaviť.

Dove Shower Mousse with Coconut Oil

 




Dove sprchovacia pena s kokosovým olejom je môj absolútny favorit! Pripomína mi kokosový sprcháč od Dove, o ktorom som vám už na blogu písala. Vôňa tejto peny je naozaj výrazná, exotická, krásne kokosová a vy máte chuť si zbaliť kufor a vyraziť na dovolenku k moru 😊 

Dove Shower Mousse with Argan Oil

 

 

Dove sprchovacia pena s arganovým olejom je zo všetkých troch pre mňa osobne najvýraznejšia. Vonia úplne luxusne, povedala by som priam ako parfém a na výrobok, ktorý je určený na sprchovanie, je to naozaj netradičná vôňa, ale o to viac zaujímavá.

Dove Shower Mousse with Rose Oil

 



Dove sprchovacia pena s olejom z ruže je zo všetkých troch najsviežejšia. Ja mám ruže veľmi rada ako kvetinky, ale v rámci kozmetiky ju veľmi nevyhľadávam, nakoľko vôňa ruží v kozmetike mi veľmi nevonia. Ja som sa rozhodla, že vám túto penu dám do súťaže a spraví radosť niekomu z vás 😊 Ale neodolala som a vyskúšala som jej vôňu vďaka naparfemovanej nálepke a musím povedať, že vôbec nie je zlá. Nie je zbytočne prehnaná, obťažujúca, práve naopak, dodáva sviežosť a súčasne si zachováva svoj kvetinový ráz.

Keby som to mala zhrnúť, tak sprchovanie peny sa značke Dove neskutočne vydarili a odporúčam vám si aspoň jednu zaobstarať a hýčkať sa nimi pri sprchovaní. Sú voňavé, krémové, husté, multifunkčné a mňa osobne veľmi bavia. Mali by byť dostupné v predajniach DM a 101 drogérie a ich cena by mala byť 4,99 Eur. Keď som bola naposledy v dmke, tieto tri krásavice som tam ešte nevidela, ale našla som tam od Dove sprchovacie peny Dove Men + Care určené pre pánov, o ktorých som vám písala v marcových novinkách z dmky, ktoré boli mimochodom veľmi štedré 😊

A na záver tu mám sľubovanú súťaž o Dove sprchovaciu penu s olejom z ruže 😊

Podmienky:
1. Sledujte môj blog cez Google+ a do komentára mi napíšte, pod akým menom ho sledujete (povinné) 
2.  Ak ma sledujete na FB - môžete si pripísať ďalší komentár
3. Ak ma sledujete na Instagrame  - môžete si pripísať ďalší komentár
- pri sledovaní FB a Insta napíšte aj meno, pod akým ma sledujete
4. Napíšte mi, či vás oslovili sprchovacie peny, poprípade aká je vaša obľúbená značka týchto výrobkov (nepovinné)

Zúčastniť sa môže ktokoľvek zo SR alebo ČR.

Vyhodnotenie :
Výhercu budem náhodne žrebovať zo všetkých zúčastnených a následne ho zverejním tu na blogu. Výherca je povinný sa mi ozvať do 7 dní od jeho vyhlásenia, inak budem opäť žrebovať.

Termín :
Giveaway trvá do 20.04.2018

Držím palce!

 

Výhercom sa stáva :  Dominika Pastierová


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára